2016. augusztus 22., hétfő

Júliusi körkép

Sziasztok Napsugarak!
Kinek hogy telik a nyár? Mi jót csináltok? Mivel kicsit felborult az életem mostanában úgy gondoltam havonta egy bejegyzés keretein belül összeszedném mi minden történt velem az előző négy hétben. Olyan kis mit csinálok, ha épp nem a bloggal foglalatoskodok-féle bejegyzés.
 • Életemben először a záróvizsga alkalmával a másik oldalon ültem, vagyis pontosabban három alkalommal is, hiszen sikerült három záróvizsgát is lebonyolítanom hatalmas baklövések nélkül. Én ezt hitetetlenül nagy sikernek éltem meg, hiszen igazából ezelőtt azt sem tudtam, hogy ezt eszik-e vagy isszák, mi mindent kell előkészíteni és hasonlók. Ám azt is mondhatom, hogy köszönöm nekem ebből elég volt.
 • Szintén a vizsgáknak köszönhetően júliusban igen sokat utaztam, bár nem úgy, ahogy szerettem volna, de Szolnok- Pécs-Győr vonalat unásig megjártam a múlt hónapban
 • Ezt követően pedig teljes mértékben eluralkodott rajtam az a bizonyos bármi mást hangulat,  ugyanis ezek a napok, hetek olyan intenzívek voltak, és annyira sok időt töltöttem olyan személyek társaságában, akiktől a hányinger kerülgetett, hogy teljesen világossá vált számomra, más kell!
 • A szülinapi bejegyzés legtöbb pontját kipipálhatom, a fennmaradó pár tételt pedig az elkövetkező pár napban próbálom beszerezni.
 • Ismét belevetettem magam az itthoni tornázásba és a jóga is egyre közelebb kerül hozzám.
 • Sikerült megszereznem David Nicholls: Egy nap című könyvét. A film nagy kedvencem, így gondoltam az eredeti művet sem hagyhatom ki.
 • Több rúzst, ajakceruzát vagy ajakfényt vettem, mint az elmúlt évben összesen
 • Újra iskolapadba ülök, szeptembertől környezetmérnöki mesterképzésre fogok járni.

Nektek hogy telt a július hónap?

1 megjegyzés:

 1. Kedves Blogger!
  Remélem megkapod ezt az üzenetet és el is olvasod. Arra szeretnélek kérni, hogy nézz be a blogomra és olvasd is el az egészet. Nagyon örülnék neki, ha eljutna ez a történetem sok emberhez. :) Még eléggé kezdő blogoló vagyok, szóval bocsi azért ha az elején még nagyon uncsi a történet, de még nem nagyon tudott kibontakozni. Azért remélem elolvasod és tetszeni fog.
  Miss Alison**
  Blogom: www.belnaploja.blogspot.hu

  UI.: vagy esetleg egy cserében is benne lennél? válaszolj a blogomnál :)

  VálaszTörlés