2016. január 19., kedd

Teszt || Eos vs. Carmex

Sziasztok Napsugarak!
Most, hogy az időjárás is az évszaknak megfelelően alakul jobban oda kell figyelnünk magunkra. Nem csak a vitaminok pótlását illetően, hanem az igénybe vett, csípős időnek kitett bőrünkről is gondoskodni kell. Ez pedig a szánkra is vonatkozik. 
Azt a két terméket teszteltem, amiről már szerintem mindenki hallott, és állandóan megy a vita a két fél között, hogy melyik a jobb és miért. Természetesen mindenki azt védi, amit ő preferál és neki bevált, de így azért elég nehéz eldönteni, hogy akkor a két ajakápoló közül mégis melyik a jobb. Én erre vetemedtem.

Teszt: Eos vs. Carmex
...........................................................

EOS ajakbalzsam: A cég több mindennel is kísérletezett, ám a nagy ismertséget egyértelműen ezek a kis gömböcskék hozták meg neki. Na, meg persze az, hogy hírességek is hamar rákattantak innen pedig egyértelmű volt, hogy majd mindenki másnak is kelleni fog.
Ár: 1700-3000 Ft.
Összetevők:A cég termékeiről, akárcsak ezekről az ajakápolókról is elmondható, hogy 100%-ban természetes, gluténmentes,parabénmentes, nem tartalmaz paraffint, vazelint és ftalátokat. 
Rendelés: https://www.pinkpanda.hu, http://eoslips.hu/, http://www.kokoon.hu/
Személyes vélemény: Nagyjából két éve nyáron én is hihetetlen késztetést éreztem rá, hogy a magaménak tudhassak egy ilyen tojást és, amit megszereztem már vége is volt. Komolyan! Itt pihentek a fiókomban ki tudja meddig. Aztán jöttek a hűvösebb idők, kiszáradt a szám és nekem eszembe jutott, hogy jé ilyenem is van. Így 2015-ben kezdtem el használni. Én bevallom engem a design fogott meg, és érte el, hogy meg is vegyem, ami nálam nagy ritkaság. Aztán egy ideig azt hittem megtaláltam a tökéletes ajakápolót, hiszen használt, nyáron. Nagyon szerettem az illatát, azt, hogy nincs semmilyen keserű íze mikor a számra kenem, és az ajkaimon sincs az az tömény, elnehezítő érzés. 
Aztán felszállt a rózsaszín köd, jött a tél és az az ajakápoló, ami nyáron tökéletesen szuperált télre harmatgyenge lett.Az idő múlásával az a finom gyümölcsös illat, amit megszoktam mikor lecsavartam a tetejét eltűnt és egyre kellemetlenebb műanyag szag vette át a helyét. Ami viszont nagyon pozitív az a "tojás" záródása. Azért tudom ennyire biztosra mondani, mert az egyik ajakápolómat véletlenül kimostam a kabáttal együtt és annak semmi baja nem történt.

Carmex: Ezen ajakápoló feltalálása  Alfred Woelbring nevéhez fűződik. Kis családi vállalkozásról van szó, hiszen 1937-től húsz éven keresztül Alfred és a felesége készítette és csomagolta a kis tégelyekbe a terméket. 

Ár: 2000 Ft alatt
Összetevők: Petrolátum, gyapjúzsír, mesterséges viasz, kakaóvaj,kámfor, mentol, szalicilsav,vanilin, aromák
Hol található? DM, Rossmann, Müller, de bizonyos verziókat csak külföldön vagy online lehet kapni.

Személyes vélemény: Sokáig úgy voltam vele, hogy nekem erre nincs szükségem, az eddigiek se váltak be ez miért lenne más. Ám akárhányszor bementem a drogériába elgondolkodtam rajta, hogy mégis mit veszíthetek? Így megvettem a cherryset, mert hát csak az volt éppen.  Az illata olyan, mint a meggyes Haribonak. Igen, szeretem a Haribot és a meggyes az egyik kedvencem, így nekem ez egy plusz pont. A kámfor miatt azonnal felvitel után érzem, hogy bizseregni kezdenek az ajkaim. Persze ez csak pár pillanat, mert hamar beszívódik, de így legalább tudom, hogy az ajakápoló valóban csinál valamit. Vagyis nagyon sok mindent csinál, hiszen, mint említettem az Eos - amellett, hogy már nem is használom - nem bírt el a hideg következményeivel a Carmex simán megbirkózik vele. Már jó ideje használom, majdnem ő is ki lett mosva, az illata még mindig a régi és a szám teljesen rendben.
Tudjátok mit? Carmex kellene Eos tojáskában. Na, az mindent vinne.

Eos vs. Carmex győztes: Carmex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése