2015. április 21., kedd

Újabb nekifutás Cin Cin Amica

Sziasztok! Szép tavaszi napot nektek! Én már nagyon vártam, hogy egy kicsit jobb idő legyen, és végre el lehessen tenni a téli kabátokat, vastag ruhákat. Ezzel együtt pedig elővegyem a lengébb, vékonyabb ruhákat lábbeliket. Ennek köszönhetően pedig belevágtam egy kísérletbe is, miszerint az ember fia-lánya szánjon-e időt, pénzt erre az üzletre vagy jobban teszi, ha inkább csak kívülről szemlélődik.

Pár nappal ezelőtt rászántam magam, hogy ismét tegyek egy próbát a Cin Cin Amica üzletével. Nem vagyok az az ítélkezős típus, de számomra ez az a bolt, amely inkább csak képeken keresztül fog meg. Egy kényelmetlen személyes tapasztalat illetve több blogon, és az üzlet oldalán olvasott negatív vélemények miatt sem vagyok elragadtatva az üzlettől, de gondoltam egy próbát még adhatok neki. 
Ám menjünk csak szépen sorban. Tavaly kora tavasszal úgy gondoltam ideje lenne vennem magamnak egy új sneakert, mert igen elhasználódtak az itthoniak. Hosszas keresgélés után be is tértem az üzletbe, ahol találtam is egy színben, fazonban és méretben is megfelelő darabot. A kék szín mindig is a kedvencem volt, ráadásul ilyen tengerészkék cipő még nem volt a gyűjteményben. Így gondoltam ez lesz a megfelelő választás. Én kis naív.

Durván egy hónap múlva, egy szépnek koránt sem mondható esős hétvégén gyalogolok haza és mi történt? Éreztem, hogy vizes a zoknim, kis tudatlanul azt gondoltam biztos valahol a ragasztás mentén elengedett a cipő. Komolyan örültem volna, ha ez lett volna a gond. Ám az én is cipőmben lévő 
Bizonyíték gyanánt az a bal tappancs
úszómedencém lépésről- lépésre jobban megtelt. Így gyanakodtam, hogy nem ez lesz a probléma. Mire hazaértem nem csak a zoknimnak, de a lábbelimnek sem volt már szüksége mosásra. Én pedig végre megnézhettem mivel is állok szemben. Hát, nem hittem a szememnek, ugyanis az éppen csak használatba vett cipőm talpa szó szerint keresztbe kettérepedt, és mivel párosával szép az élet mind a két talpán. Nagyon dühös voltam -nem csak azért, mert számítottam arra, hogy ennek a kivalló minőségű cipőnek köszönhetően legjobb esetben is egy megfázással gazdagabb lettem -  hisz hogy képesek az embernek ilyen terméket eladni? Nem, hogy egy szezont, de még egy hónapot sem bír ki! Persze ezek után még az üzletnek állt feljebb, miszerint biztos nem a rendeltetésnek megfelelően használtam. Mégis hogy lehet egy cipőt nem rendeltetésszerűen használni? Hegesztettem vele, vagy mi?
Tehát ilyen előzményeket követően tértem be az egyik tágasabb üzletükbe - köztudott ugyanis, hogy a Nyugati pályaudvarnál lévő kialakítása, mérete és egyéb hiányosságai miatt állandó tömegnyomorral küzd - hogy szemügyre vegyem azt a kínálatot, amelyek egyesek csodásnak, semmihez sem foghatónak titulálnak. Persze lehet ez a rossz tapasztalat hatása is, de úgy igazán nem láttam semmi különlegesebbet, csodásat. És persze azt sem, amit úgy igazán kinéztem magamnak. Nem baj,
anyukámmal szépen körbejártuk az üzletet, egy-két felvont szemöldök után pedig ráakadtunk néhány ígéretesebb darabra. Voltak színek, és minták, amelyek idén is közel kerültek hozzám, de úgy gondoltam, Végül két slip onnal lettem gazdagabb, remélem jóval hosszabb távra. Bár a tesztetlésbe még csak most vetettem bele magam így előzetes becslésekbe nem merek bocsátkozni.

Ti már jártatok az üzletben? Mi a véleményeket róla? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése